Bewakingscamera

Er bestaan verschillende manieren om uw bedrijf of omgeving te beveiligen.  Bewakingscamera’s is daar een voorbeeld van, maar kan ook als extra middel dienen bovenop andere manieren.  Bewakingsagenten kunnen de omgeving fysiek controleren terwijl een operator vanuit de controlekamer visueel alles in het oog houdt.  Maar welke camera is nu de beste om uw omgeving te bewaken?

Er bestaan verschillende modellen, elks met hun eigen techniek.  Ook moet je een onderscheid maken tussen camera’s voor binnen of buiten gebruik.  De kwaliteit van het gewenste beeld is meestal de basis waarop je een keuze maakt.  Daarna kan je kijken naar de extra mogelijkheden van je bewakingscamera.  Hoe kan ik de beelden opslaan?  Kan ik de camera in mijn netwerk integreren?   Wat ziet de camera wel (en wat ziet hij niet)?  Samen met u kiezen we de juiste bewakingscamera en zorgen we voor een perfecte installatie.

bewakingscamera

IP Camera’s

IP camera’s sluiten we naadloos aan op uw databekabeling.  In vele gevallen kunnen we zelfs een Power over Ethernet (PoE) IP-camera installeren.  Deze camera krijgt zijn stroom uit uw datanetwerk waardoor we geen extra elektriciteitskabel moeten trekken.  IP camera’s worden zowel binnen als buiten gebruikt.

Thermische beelden

Thermische camera’s scannen de omgeving op warmtebronnen.  Hierdoor kunnen zij ook ’s nacht beelden maken omdat ons lichaam warmte uitstraalt.  Als we deze thermische camera’s koppelen aan intelligente software, dan vormen zij een uitstekend alternatief voor het beveiligen van buitenoppervlaktes.

Wat zegt de wet?

De overheid heeft de wetgeving en regels omtrent camerabewaking vastgelegd.  U kan de richtlijnen in verband met de privacy hier raadplegen.


Totaaloplossing

Maak optimaal gebruik van uw bewakingscamera en koppel dit aan uw toegangscontrole of domotica.  IP camera’s integreren wij naadloos in uw datanetwerk.

Offerte aanvragen

Hebt u interesse in camerabewaking?  Bent u op zoek naar een totaaloplossing?  Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.