Datanetwerk

Uw datanetwerk is de kracht in uw bedrijf.  Iedereen maakt hiervan gebruik.  Denk maar aan uw verkoopafdeling, de administratie of uw magazijn.  Maar ook automatische processen, camerabewaking en andere technologieën vinden hun weg via dit netwerk.  Bovendien willen we meer draadloos werken of  vragen sommige toepassingen om Power-over-Ethernet (PoE).  Daarbij komt dat uw data niet voor iedereen toegankelijk mag zijn.  Een goede bescherming begint bij het gebruik van een afgeschermde kabel (shielded cable) voor uw netwerk.

Een gestructureerde databekabeling is hiervoor aangewezen.  Wij installeren een krachtige fysieke netwerklaag (Layer 1) in uw bedrijf, aangevuld met WiFi acces points waar nodig.  Centraal in uw netwerk plaatsen we een server rack waarin alle switchen en servers de kern van uw bedrijf vormen.  Indien nodig geven wij een onoverzichtelijke bestaande infrastructuur opnieuw een gestructureerde layout.

datanetwerk

Gestructureerde bekabeling

Een gestructureerde bekabeling zorgt voor orde in uw datanetwerk.  De basis is meestal een Cat6A shielded cable, met een performantie van 10Gb/s én compatibel met Power-over-Ethernet (PoE).  Op dit netwerk kan u ook uw IP-camera’s, toegangscontrole, brand- en inbraakalarm of meer aansluiten.  U kan zelfs van uw kantoor een intelligent kantoor maken.

Glasvezel verbindingen

Glasvezel verbindingen zijn veel krachtiger dan koper kabels.  Maar glasvezel bekabeling heeft zijn eigen specifieke toepassingen en kan je niet rechtstreeks aansluiten op je computer.  Bovendien kan je met een glasvezel geen Power-over-Ethernet toepassing ondersteunen.  Meestal gebruiken we glasvezel in de backbone van je serverruimte.


Totaaloplossing

Maak optimaal gebruik van uw datanetwerk en koppel dit aan uw toegangscontrole of domotica.  IP camera’s integreren wij naadloos in uw datanetwerk.

Offerte aanvragen

Is uw datanetwerk toe aan vernieuwing?  Bent u op zoek naar een totaaloplossing?  Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.