Elektriciteit

Op zoek naar een ervaren elektricien?  Dan bent u bij Electro Van de Velde aan het juiste adres.  Wij voeren alle elektriciteitswerken uit in zowel laag- als middenspanning.  Of het nu gaat om een volledige nieuwbouw of een renovatie, wij bieden u de juiste know-how en oplossingen.  Bij ons gaat het niet enkel om de installatie, maar wij adviseren u als klant ook in de juiste oplossingen, mogelijkheden en technologieën.  Uiteraard komen al onze uitgevoerde werken zonder problemen door de keuring.

Ook de bedrijfswereld maakt gebruik van onze diensten.  Als erkend elektricien staan wij in voor herstellingen, uitbreidingen of onderhoud van uw elektriciteitsnetwerk.  Bovendien kunnen wij met onze kennis de integratie van domotica, toegangscontrole of bewakingscamera’s perfect uitvoeren.

De moderne elektricien

De elektricien van vandaag moet meegaan met zijn tijd.  De basis van elektriciteit blijft hetzelfde, maar de mogelijkheden veranderen razendsnel.  Een goed voorbeeld hiervan zijn de laadpalen voor elektrische wagens.  Maar ook de opslag van elektriciteit (Tesla-batterij) komt dichterbij.  Of heb je al gehoord van “intelligente verlichting”?  Om up-to-date te blijven in deze technologieën volgt Electro Van de Velde regelmatig een cursus.  Hierdoor zijn wij voor u de ideale partner voor de integratie en installatie van een modern elektriciteitsnetwerk, afgestemd op de toekomst.

Nieuwbouw en renovatie

  Leggen van elektrische leidingen

Installeren van schakelmateriaal

 Plaatsen en aansluiten van schakelkasten

 Controle en opstart van elektrische installaties

Kleine elektriciteitswerken

Bijplaatsen van stopcontacten

Verplaatsen van lichtpunten

Uitbreiding elektriciteitsnetwerk

Oplossen van problemen na negatief keuringsattest

Elektriciteit in de KMO

Bordenbouw

Verlichting

Herstellingen

Plaatsen van aarding


Totaaloplossing

Maak optimaal gebruik van uw elektriciteitsnetwerk en koppel dit aan uw toegangscontrole of domotica.  IP camera’s integreren wij naadloos in uw datanetwerk.

Offerte aanvragen

Wenst u uw elektriciteit te vernieuwen?  Bent u op zoek naar een totaaloplossing?  Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.