Toegangscontrole

Toegangscontrole geeft mensen gecontroleerde toegang tot je bedrijfsruimte.  Maar je kan ook bepaalde ruimtes afsluiten voor onbevoegde personen.  Bovendien moet je toegangscontrole niet enkel bezien als een beperking, maar kan dit systeem ook als een verruiming dienen.  Leveranciers kunnen met hun eigen code zelfs na de uren nog zendingen komen ophalen of afleveren.  Werknemers kunnen ook buiten de normale kantooruren in je bedrijf terecht om te komen werken.  Zo biedt je meer flexibiliteit en vrijheid, zonder in te boeten aan efficiëntie.

Ook naar de privéwoning vindt toegangscontrole meer en meer zijn weg.  Een deurbel met geïntegreerde camera kan automatisch beelden beginnen op te nemen zodra er iemand binnen een bepaalde afstand van uw voordeur komt.  Het openen van een deur, garagepoort of de poort van je oprit via een toetsenbord is ook een systeem om de toegang tot jouw woning te beheren.

Onbeperkte mogelijkheden

Hoeveel mensen hebben toegang tot een bepaalde zone?  Hoe lang hebben die mensen toegang tot die ruimte?  Vanuit een gebruiksvriendelijke software beheer je de toegang tot jouw bedrijf op een gebruiksvriendelijke manier, met onbeperkte mogelijkheden.

Verschillende niveau’s

Je kan je bedrijf in verschillende niveau’s opdelen.  Denk maar aan publieke ruimtes, afgeschermde zones, vergaderzalen of een parking.  Zo kunnen onbevoegden nooit op een verkeerde plek in je bedrijf terecht komen.

Totaaloplossing

Wij integreren uw toegangscontrole naadloos in uw datanetwerk.  Ook uw camerabewaking en domotica koppelen wij op dit systeem en verhogen zo de efficiëntie en beveiliging van elke toegang binnen uw bedrijf.


Totaaloplossing

Maak optimaal gebruik van uw toegangscontrole en koppel dit aan uw camerabewaking of domotica.  IP camera’s integreren wij naadloos in uw datanetwerk.

Offerte aanvragen

Hebt u interesse in toegangscontrole?  Bent u op zoek naar een totaaloplossing?  Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.